Team JanToo

Toon Christiaens & Jan van Dam van Navigate North Team JanToo schenken een auto én een fantastisch bedrag!

Hoe lang staar ik op deze regenachtige zondagmiddag nog naar mijn beeldscherm? Wat ga ik schrijven…dat ik gisteren in tranen geroerd was toen er plots een Fiat Panda het podium op komt rijden…..voor mij!

Enkele weken geleden belde Toon met de mededeling dat zij dit jaar wéér voor Stichting Ankie meerijden met Navigate North 2016.
Toon: “goed dat wij vorig jaar een mooi bedrag hebben gedoneerd t.b.v. de uitzichtkamer in het Prinses Máxima Centrum, maar deze bijzondere ruimte is pas eind 2017 klaar, hè”

Voorzichtig vraag ik voor dit jaar een eenvoudig navigatiesysteem voor mijn Twingo. Ik rij door heel het land en de wegen zijn veranderd. Mijn huidige navigatie is net zo oud als mijn auto n.l. 15 jaar.

Na een paar dagen belt hij terug: “Jan en ik vragen ons af of jij enig idee hebt hoe lang jij nog met die Twingo naar Utrecht wilt rijden, wij gaan ervoor zorgen dat jij voortaan veilige kilometers mag gaan rijden!”

Het wordt even stil aan de lijn. Eerst verklaar ik hen voor gek, maak ze uit voor mafkezen, heb volgens mij ook gezegd dat ze niet sporen! De volgende ochtend heb ik laten weten dat zij mij ook nog eens een slapeloze nacht hebben bezorgd.

Maar gisteren bleek het dan toch écht waar! De finish van hun avontuur. Ik vond het al zo vreemd dat ik werd opgehaald (ik rij graag auto en kan best zelf rijden maar de Twingo is wel afgekeurd) dat ik voor de ingang werd afgezet (hoezo…ik kan best wel een stuk lopen hoor) dat ik werd gefilmd door RTL Transportwereld.

Jan en Toon kwamen als laatste auto op het podium (let op, zij waren niet de laatste in het klassement) en de een na laatste auto was dus mijn Fiat Panda!

En wat doe je dan als vrouw? Janken, huilen, ooooh roepen, mascara wegvegen, de vrouwen van de mannen verwijten dat zij niets hebben gezegd om hen vervolgens in mijn armen te sluiten enz enz.

Vol trots ben ik met dit mooi geschenk voorzichtig naar huis gereden, manlief en kind opgehaald. Onze zoon: “OOOH ik heb nu eindelijk een eigen deur om in te stappen.”

Vandaag is het slecht weer, ik laat hem nog even droog onder de carport staan en kan er zo de hele dag naar kijken. Je weet wel…vroeger zette ik mijn nieuwe schoenen altijd op mijn nachtkastje wink-emoticon

Allerliefste Jan en Toon, jullie hebben een ieder weten te overtuigen dat elke euro zeer gewenst is voor kinderen met kanker. Daar ben ik jullie heel dankbaar voor!

En wie bedank ik nog meer:
Alle sponsoren, Els Christiaens Kijzers en Wil van Dam met jullie geweldige enthousiaste kids, vrienden, relaties, familie, de cameraploeg, mijn financieel adviseur, de organisatie en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. De sponsoren ontvangen van mij nog een bedankbrief als gevolg van de factuur, want er blijft nog héél véél geld over voor het goede doel.

Liefs Stichting Ankie Shirley van Overveld