Stichting Ankie

Stichting Ankie is opgericht op 27 mei 2011

Mr. J.W.M. (Jeroen) van Loon van Confida accountants & belastingadviseurs en

Mr. P.I.J.M. de Lepper van dlb notarissen hebben geheel belangenloos Stichting Ankie opgericht.

www.confida.nl

www.dlbnotarissen.nl

Waarom mijn eigen stichting?

Ik zet mij in voor het Goede Doel op een manier die bij mij past, ik wil iets doen vanuit huis én met mijn creativiteit.

Ik vind het belangrijk dat dit op een eerlijke en rechtvaardige manier zal gebeuren.

U kunt altijd op de site zien waar het geld naartoe gaat, ik probeer de site aan het eind van elk kwartaal te up-daten .

Ik ben geïnteresseerd in alle onderwerpen rondom kinderkanker.

Via Social Media volg ik:

• lotgenoten
  • goede doelen
  • stichtingen
  • verenigingen

Ik vind het fijn om ook eens iets tastbaars te schenken.

Naast alle kankeronderzoeken vind ik het ook heel belangrijk wat het kind, dat op dit moment erg ziek is, troost kan bieden b.v. de kralen van de Kanjerketting.

Ik verdeel de schenkingen vanuit Stichting Ankie over het hele jaar.

Op de pagina Goede Doelen kunt u lezen welke projecten wij financieren.

Notariële akte

Het organiseren van activiteiten met het doel het inzamelen van gelden, welke kunnen worden ingezet ten behoeve van organisaties die zich bezighouden met het onderzoek ter zake kankerbestrijding, danwel de bevordering van het welzijn van kankerpatiënten, hun partners en familieleden beogen; het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Maatschappelijke stage

Charlotte van Loon zat op Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom en heeft haar maatschappelijke stage afgerond bij Stichting Ankie. Zij heeft zich met veel enthousiasme ingezet en we hadden het samen erg gezellig. Charlotte was een fijne hulp en we stonden soms samen op evenementen. Zo liet Charlotte zien dat het leuk was om zich in te zetten voor het Goede Doel. Dankjewel kanjer!

Afgelopen schooljaren hebben o.a. Rikke Bakker, Puck Simon, Kim Raaijmakers en Sophie Aerts  stage gelopen.

Lief gebaar!

Vanaf 29-02-2012 zetten een aantal lieve meiden zich in voor Stichting Ankie.

Wekelijks hielpen zij, in wisselende groepjes, met het maken van de Goededoelenhangers en andere activiteiten.