Haste4Life

Stichting Ankie gaat een hele mooie en hartverwarmende toekomst tegemoet met en dankzij Haste4Life.

Op 5 april 2012 heb ik deze prachtige kraam gekregen, vanuit dit geschenk verwelkom ik u voortaan in de wereld van de Goede Doelen.

Ik probeer op deze pagina mijn dankbaarheid te beschrijven.

Beste teamleden,                                                   10 mei 2012

Er is immers altijd gelegenheid om een mooi gebaar te maken.

Toen ik door een teamlid werd gebeld met de verrassing dat jullie mij wilden sponsoren had ik géén idee om wat voor cadeau het ging. Ik wilde graag iets praktischer dan bakjes van de chinees en gebruikte doosjes uit onze kantine. Een inklapbare behangtafel als kraam leek mij ook wel wat. Op de boomdijk staat een bakfiets met bloemen en ik zag mijzelf al helemaal staan achter zo’n gepimpte kraam.

Ik ben dus zó blij dat ik deze kar kan zien als een mooi geschenk en ik hoop met heel mijn hart dat ik dat ook andere mensen kan laten inzien.

Daar gingen een paar spannende weken aan vooraf.

Hoe ik vol trots mijn kar mocht samenstellen zal ik nóóit vergeten. Soms zat ik tot middernacht te mailen met mijn nichtje Evelijn i.v.m. de kleuren en logo’s.

Als ik in de kraam sta probeer ik u niet te overtuigen, want het is en blijft een persoonlijke keuze om iets te kopen of om een bijdrage te doneren.

Want…als niets meer vanzelfsprekend is, is zelfs elke kleine donatie een cadeautje.

Ik sta ook niet in de kraam om zielig te doen, want als ik écht vertel hoe de wereld van kinderkanker eruit ziet, dan loopt u de volgende keer door. Ik sta er voor de Goede Doelen, ik vraag geen persoonlijke aandacht.

Op 6 april, de dag na Event With The stars had ik een rustdag. Maar rust in mijn hoofd, in mijn hart, in mijn leven is een grote confrontatie. Want ik zou dan wel eens kunnen constateren dat ik een heel ander leven lijd, dan waarvan ik ooit had gedroomd.

Ook al doet het mij spijt, soms zeg ik ‘nee’ tegen het zoveelste leuke verzoek. Ik realiseer me dat er nog wel een nieuwe kans komt. Daarom hoop ik óóit te mogen werken voor een Goed Doel. Tot die tijd, blijf ik die enthousiasteling met wat tijdgebrek. Ik stel me open voor nieuwe mensen, mogelijkheden en kansen.

Allerbeste teamleden, ik wens jullie allen veel succes tijdens de Roparun en nogmaals ontzettend bedankt!

De huisjes staan symbolisch voor mijn ‘thuis’. Daar draait het om. Ik kan dag en nacht bezig zijn met Stichting Ankie, maar thuis missen ze mijn aandacht. Ik ga enthousiast en vol goede moed de uitdaging aan om een goede balans te vinden tussen touren en thuis zijn bij mijn gezin.

Op de linkervlag ziet u het logo van Haste4Life met alle respect voor hun eigen kleuren.

Op de rechtervlag staat: Stichting Ankie steunt KiKa. Wij hebben deze tekst in goed overleg met KiKa zo laten bedrukken.

Deze boom staat voor ‘groei’.

Stichting Haste4Life geeft Stichting Ankie de kans om te groeien. De kronkelingen van de takken staan voor allerlei emoties die ik daarbij verwelkom, en die kunnen morgen weer anders zijn.

Na afloop van Event With The Stars 2012 mocht ik op de foto met Guus Meeuwis.

Tijdens Event With The Stars 2012 hebben wij middels collecteren € 435,00 mogen ontvangen.

Stichting Ankie verdubbelde dit bedrag en heeft € 870,00 over gemaakt naar Kika.

Hartelijk dank voor uw steun!

Klik hieronder voor een terugblik van Event With The Stars 2012

Allerbeste teamleden van Haste4Life,

Op een regenachtige zondagmiddag had ik héél graag een persoonlijk dankwoord uitgesproken aan allen die ik op de Alpe d’HuZes geen aanmoediging, kaarsje en omhelzing kon geven, maar wie ik vanzelfsprekend ook een warm hart toe draag.

Na het Event With The Stars heb ik een ontzettend mooi geschenk mogen ontvangen n.l.deze iMac.

Mede mogelijk gemaakt door jullie allen en o.a. door een donatie van Databyte. John heeft hier bijzondere leveringsvoorwaarden voor gegeven, zo ook voor de aankoop van een iPad door Stichting Ankie voor het Sophia Kinderziekenhuis.

De iMac is bij mij thuis helemaal geïnstalleerd en ik kan er in de toekomst ontzettend veel profijt en plezier van hebben.

John heeft de opdracht gegeven om mij geheel te ontzorgen en zo heb ik het ook ervaren.

Ik heb afscheid genomen van potlood en gum zodat ik op het bijgeleverde Office-pakket mijn gehele administratie bij kan houden. Ook voor Social Media, mijn website en fundraising ga ik enthousiast aan de slag.

In gedachten denk ik vaak terug aan onze Alpe d’HuZes week met jullie teamgenoten.

Wij hebben er daar met zijn tienen een ontzettende mooie week van gemaakt met veel emoties op de berg, veel gelachen in de Rabobank bus en veel gezelligheid op de camping in het dal.

Ik wil jullie ontzettend  bedanken voor alles en hopelijk zien we elkaar weer…

Veel liefs, Shirley van Overveld  XXX