AnkieStoer!

Logo Ankie stoer

Stichting AnkieStoer!… steunt Stichting Ankie

Stichting AnkieStoer! is vriendschappelijk ontstaan door o.a. een gezamenlijke deelname aan de Alpe d’Huzes in 2013. Het is een groep enthousiaste mensen die zich inzet vóór kinderen tégen kanker.

Ook in 2014 hebben zij weer activiteiten uitgevoerd ten bate van dit goede doel, maar dan op een andere manier. In week 26 (ma 23 t/m vr 27 juni) gingen zij in estafettevorm met de fiets, wandelend en hardlopend een Toer maken. Tijdens deze Toer brachten zij een bezoek aan diverse Nederlandse ziekenhuizen waar kinderen behandeld worden tegen kanker en diverse Ronald McDonald Huizen.

Bij deze bezoeken deelden  zij o.a. 430 KiKa-beren, 41 Kinderfonds konijnen, 104 Stichting Haarwens poppen, 9 bolderkarren en 34 gevulde Goodiebags uit.

Daarnaast is er een mooi bedrag à € 5.000,00 aan KiKa geschonken.

Voordat het zover was hebben zij eerst nog een heleboel activiteiten georganiseerd waarbij geld werd ingezameld. Dit geld is beschikbaar gesteld aan Stichting Ankie.

Zij hopen hier een waardig steentje aan te kunnen bijdragen.

U zult dus in de toekomst regelmatig de naam Stichting AnkieStoer! tegenkomen.

Er wordt momenteel gewerkt aan een eigen website.